comisii ancheta primaria ploiesti

La nivelul Primăriei Ploiești se vor constitui comisii de disciplină pentru lucrările efectuate cu fonduri europene, potrivit unor surse din administrația locală.

Cei vizați, potrivit surselor noastre, sunt managerii de proiect din cadrul municipalității. Constituirea comisiilor de disciplină vine însă mult cam târziu, având în vedere că la unele proiecte deja au apărut schimbări.

Citește și: Schimbări în cazul managerilor proiectelor europene din Ploiești

Săptămâna aceasta, primarul Adrian Dobre a anunțat că sunt probleme în derularea unor lucrări la unele proiecte finanțate cu fonduri europene.

Citește și: Dobre: Proiectele europene - delăsare totală 

Ca exemple, primarul Adrian Dobre a menționat situația de la șantierul de transformare a cazărmii militare de pe strada Cosminele în Cămin de bătrâni.

Vestea că se vor constitui comisii de disciplină s-a propagat rapid prin Palatul Administrativ, la fel ca și informația că anumite persoane vizate deja vor să solicite transferul în alte instituții publice.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...