Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alesii judeteni bani baicoi

Aleșii județeni au aprobat asocierea cu orașul Băicoi în vederea finanțării lucrărilor de la Centrul de îngrijire de la Liliești.

 

Lucrările au fost efectuate până anul trecut pe fonduri europene, însă pentru că nu au fost finalizate la timp, diferența trebuie suportată din bugetul local. Mai exact, până la data de 30 iunie 2016, primăria trebuie să achite 3,7 milioane de lei, suma aferentă lucrărilor declarate neeligibile pentru că nu au fost finalizate la timp.

Primăria Băicoi a solicitat sprijin Consiliului Județean, suma de 967.716,28 lei, exclusiv TVA, în vederea finalizării lucrărilor, suma aprobată de CJ Prahova fiind de un milion de lei, din fondul de rezervă al județului.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...