posturi vacante primaria ploiesti

Primăria Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 funcții publice.

Este vorba despre un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Financiar Contabilitate, un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Gestiune Date Urbane, un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Publicitate, Valorificare Patrimoniu, un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Informatică, un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Managementul Calităţii, a Circulaţiei şi Evidenţei Documentelor și două posturi de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Monitorizare Asociaţii de Proprietari.

Proba scrisă este programată pe data de 24 mai, iar interviul pe 30 mai.

Alte șase posturi vacante de consilier referent sunt scoase la concurs la Primăria Ploiești. Este vorba despre două posturi de consilier, clasa l, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Buget, împrumuturi, un post de consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Financiar Contabilitate, un posturi de consilier, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Serviciului Aplicarea Legilor Proprietăţii, un posturi de consilier, clasa 1, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului Contracte și unpost de referent de specialitate, clasa II, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului O.N.G. În acest caz, proba scrisă este programată pe 25 mai, ora 10.00, iar interviul pe 31 mai, ora 13.00.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...