Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ganea

Primarul interimar Cristian Ganea a fost atacat, ieri, în plină stradă în timp ce stătea de vorbă cu cetățenii orașului în zona Stadionului FC Petrolul.

 

Potrivit martorilor, individul care l-a atacat pe Ganea este un interlop cunoscut în cartierul Mihai Bravu și se numește Robert Doloman zis ”Chioru”. Oamenii prezenți la incident au povestit că bărbatul l-a înjurat pe viceprimarul cu atribuții de primar și a sărit la bătaie fiind ținut de alți doi bărbați. Mai mult decât atât, ”Chioru” a blocat cu mașina grupul de persoane în care se afla și Cristian Ganea și l-a amenințat pe acesta că va avea mari probleme.

Oare lupta pentru fotoliul Primăriei a înrăit atât de rău candidații încât apelează la astfel de metode pentru a-i scoate pe ceilalți din cursă?!

 

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Cristian Ganea a confirmat această informație, însă nu a dorit să ofere detalii. ”Da, este adevărat. Nu vreau să fac comentarii pe marginea acestui subiect. Oamenii legii se vor ocupa de caz și nu vreau să fac declarații care ar putea încurca ancheta.”, a declarat candidatul PSD la Primăria Ploiești.
sursa: ziarulincomod.ro
foto: Facebook