Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

wc3

Toaletele publice din Ploiești arată oribil. Observatorulph.ro îi invită pe aleșii locali să le folosească. 

 

În Ploiești funcționează doar cinci toalete publice, majoritatea fiind inutilizabile.

Acestea nu respectă normele minime de igienă, deși sunt folosite contra-cost.

 

De exemplu, să intri în WC-ul subteran de sub "parcul foamei", din zona Halelor Centrale, este un act de curaj. Aici te întâmpină igrasia, mizeria și un miros insuportabil de urină și fecale.

Toaleta are nevoie urgentă de reparații și igienizare. Buda este în stil turcesc, clanțele și încuietorile de la uși lipsesc, iar singura metodă de ventilație sunt găurile din tavanul holului.

Toalete vidanjabile donate, dar abandonate

În anul 2014 societatea Calliope a donat administrației locale 11 minimagazine dotate cu toalete publice.

Acum, niciuna dintre acestea nu mai este funcțională.

La solicitarea redacției noastre conducerea SGU a explicat astfel situația: “Din totalul de 11 minimagazine, foste Calliope, primite spre administrare din partea municipalitatii, au fost inchiriate 7, in urma derularii procedurilor legale de către compartimentul de profil din cadrul societății noastre (licitație). Între timp, din diferite cauze, au fost reziliate 4 contracte, rămânând astfel numai 3 magazine funcționale. Precizăm faptul ca au fost închiriate numai spațiile comerciale respective, toalete ecologice fiind igienizate de către societatea noastră. Astfel, pentru o perioadă, unele toalete au fost functionale, însă acestea necesită vidanjare aproape zilnic, implicit alocatie bugetară în acest sens. Întrucât bugetul alocat societatii noastre, pentru acest an, a fost diminuat considerabil, in acest moment nu putem aloca resurse în acest sens.”

În aceste condiții, ploieștenilor nu le rămâne decât să se abțină până acasă dacă nu vor să facă hepatită...

wc1

wc2

wc4

wc5

wc4

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 23 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

"Boss-ul... tot boss"

Să parchezi la trecerea de pietoni şi să blochezi şi singura cale de acces, asta înseamnă să fii... bo(u)ss! Dacă nu putem să-i amendăm, măcar să-i enervăm. Ştim că nu le place acest fel de...