posturi vacante angajari

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții publice de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de consilier clasa I, grad asistent și de trei posturi de consilier clasa I, grad debutant. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea ştiințe juridice, sociologie-psihologie, asistență socială, precum și vechime minimă de un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – pentru consilier clasa I, grad asistent.

Proba scrisă este programată pe 4 mai, iar interviul pe 6 mai. Candidații trebuie să solicite date suplimentare la Registratura instituției, din str. Poștei, nr. 6, Ploiești, Județul Prahova, telefon: 0244/511.137, tasta 6.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...