Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

incompatibilitate ani consilier local breaza

Agenția Națională de Integritate a anunțat astăzi că a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul a 19 foști sau actuali aleși locali (patru primari, patru viceprimari și 11 consilieri locali), printre care se numără și un ales local din Breaza.

Potrivit comunicatului ANI, este vorba despre Vasile Tanasă, consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Breaza, care „se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 01 mai 2015, întrucât deține simultan calitățile de consilier local şi angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului Orașului Breaza, încălcând, astfel, dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003”. Alesul local, potrivit sursei citate, a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...