semafor

Multe dintre intersecțiile din Ploiești au rămas fără semafoare funcționale. Din acest motiv, traficul în zone precum zona de Vest a devenit un coșmar pentru șoferi.

Un cititor a reclamat problema semaforizării la Primăria Ploiești, care,în adresa de mai jos, i-a răspuns că în 2016 nu există în buget prevedere pentur investiții în acest domeniu!

Reacția cititorului care ne-a trimis documentul a fost următoarea: "Iată ce răspunsuri primesc proștii ce plătesc taxe și impozite la solicitări legitime către primărie, cum ar fi repararea semafoarelor din intersecții, a se vedea intersecția Kaufland și altele".

adresa primaria ploiesti semafoare

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....