Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

gard

130.000 de lei fără TVA este dispusă să cheltuie Primăria Câmpina pentru a achiziționa mai multe panouri metalice pentru protecția aleilor pietonale și locurilor de joacă pentru copii din parcurile din localitate.

 

Gardurile vor fi cumpărate prin achiziție directă. Ofertele pot fi depuse în plic închis de către cei interesați până la data de 23 martie ora 12.00.

 Conform informațiilor postate pe site-ul Primăriei Câmpina, ofertantul trebuie să  îndeplinească" cerinţa de experienţă similară dacă face dovada că a furnizat - în ultimii 3 ani - produse similare a căror valoare cumulată a fost de minim 43.500 lei exclusiv TVA la nivelul a minim un contract -maxim două contracte însoţite de certificate / documente emise sau contrasemnate de către o autoritate sau de către clientul beneficiar - formular ataşat."

 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...