retea scolara ploiesti

Anul școlar 2016 - 2017 va aduce unele modificări în structura unităților de învățământ din Ploiești. Rețeaua școlară a școlilor și grădinițelor din Ploiești a fost aprobată și la Ploiești.

La Ploiești, în anul școlar 2016 - 2017 vor exista trei modificări în structura unităților de învățământ. Este vorba despre Grădinița cu program normal nr. 26, care devine structură a Grădiniței cu program normal nr. 32. O altă modificare apare în cazul Grădiniței cu program normal nr. 7 care va fi arondată Grădiniței cu program prelungit nr 33. În fine, aleșii locali ploieșteni au aprobat și ca Grădinița cu program normal „Căsuța cu Povești” să devină structură a Grădiniței cu program prelungit nr. 35.

În rest, pentru anul 2016 - 2017, rețeaua școlară a unităților de învățământ preuniversitar se va menține conform celei din anul 2015 - 2016.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...