retea scolara ploiesti

Anul școlar 2016 - 2017 va aduce unele modificări în structura unităților de învățământ din Ploiești. Rețeaua școlară a școlilor și grădinițelor din Ploiești a fost aprobată și la Ploiești.

La Ploiești, în anul școlar 2016 - 2017 vor exista trei modificări în structura unităților de învățământ. Este vorba despre Grădinița cu program normal nr. 26, care devine structură a Grădiniței cu program normal nr. 32. O altă modificare apare în cazul Grădiniței cu program normal nr. 7 care va fi arondată Grădiniței cu program prelungit nr 33. În fine, aleșii locali ploieșteni au aprobat și ca Grădinița cu program normal „Căsuța cu Povești” să devină structură a Grădiniței cu program prelungit nr. 35.

În rest, pentru anul 2016 - 2017, rețeaua școlară a unităților de învățământ preuniversitar se va menține conform celei din anul 2015 - 2016.

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...