Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

incendiu valea calugareasca

Incendiul s-a produs astăzi, în jurul prânzului, în zona staţiei de epurare de la Valea Călugărească, unde erau depozitate echipamentele (pubele, containere şi compostoare) aferente comunei Valea Călugărească în cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Prahova”.

Potrivit Consiliului Județean Prahova, „incendiul a fost provocat de muncitorii unei firme care lucrau în vecinătatea staţiei de epurare”.

„Din cele 3800 de pubele de 120 de litri nu au mai putut fi salvate decât 300 de bucăţi. Toate celelalte echipamente (2300 de compostoare şi 123 de containere de reciclabile) au fost distruse de incendiu. La faţa locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri 1 Ploiesti,  care au reuşit să stingă incendiul şi să salveze imobilul aferent staţiei de epurare”, se arată în comunicatul de presă al CJ Prahova.

Pubelele erau proprietatea Consiliului Judeţean Prahova date în custodie Primăriei Valea Călugărească. La aceasă oră se face cercetări privind stabilirea vinovaţilor în vederea recuperării prejudiciului, a mai anunțat CJ Prahova.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...