angajari consiliul judetean prahova

Direcția Județeană de Pază Prahova, din cadrul Consiliului Județean, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții publice, de execuție vacante.

Este vorba despre un post de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – Birou achiziţii publice, juridic, un post de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – Birou achiziţii publice, juridic, un post de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Birou achiziţii publice, juridic și un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Birou achiziţii publice, juridic.

Concursul se va organiza după următorul calendar: pe data de 29 februarie 2016, ora 16:00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor, iar pe data de 11 martie 2016, ora 10:00, proba scrisă. Următoarea probă este programată pe data de 15 martie 2016, ora 10:00 - proba interviu.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...