Un cititor căruia i-a luat un sfert de oră să traverseze cartierul Bariera București din cauza aglomerației a transmis prin intermediul redacției noastre o scrisoare deschisă conducerii Primăriei Ploiești.

Ne-am saturat de nesimtirea Primariei Ploiesti care nu face nimic de ani de zile ( doar emit adrese pentru aburirea noastra )  pentru rezolvarea aglomeratiei din fiecare  dimineata, aglomeratie care se produce pe podul de la Gara de Sud.  In aceasta  dimineata  distanta de la statuia de la Gara de Sud pana in rondul din Bariera Bucuresti am parcurs-o in 15 minute, ceea ce este incredibil. Nici un politist nu era dimineata pentru a dirija traficul ( cred ca nu se trezisera sau erau mobilizati in fata primariei).

De ani de zile, reclamam si noi  (cetatenii orasului- prostii care platim taxe si mpozite) si dvs. aceasta situatie  dar incompetentii din Primaria Ploiesti nu fac absolut nimic . Dupa cum stiti si dvs, aglomeratia se produce din cauza celor doua treceri de pietoni.

Rezolvarea acestei situatii este foarte simpla, existand doua variante :
1. redeschiderea celor doua pasaje subterane
2. semaforizarea celor doua treceri de pietoni

Citește și COADĂ DE MAŞINI DIN BARIERA BUCUREŞTI PÂNĂ LA SUD. GHICIŢI CE FAC POLIŢIŞTII?

Din pacate, birocratii din Primarie nu vor sa rezolve aceasta problema, pentru ca nu le pasa de cei care platesc taxe si impozite. Sunt curios daca domnul Ganea in drumurile lui spre aeroport atunci cand pleaca in delegatii ( doar el stie unde si in ce scop) nu s-a saturat de coada care se formeaza pe pod ? 

Cu consideratie, M. Nicolae 

 

Eveniment
  • Joi, 29 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Ștefești. UPDATE FOTO

Potrivit IJP Prahova, două mașini au fost implicate într-un accident joi în jurul orei 11.20 în localitatea Ștefești din Prahova.  UPDATE Un martor, care ne-a trimis și imaginile alăturate, susține că...

Eveniment
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

O mașină a luat foc pe strada Apelor

Potrivit ISU Prahova, o mașină a luat foc miercuri în jurul orei 13,50 pe strada Apelor din Ploiești. Din primele informații puse la dispoziție de autorități, incendiul izbucnit nu s-a soldat cu...