Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Doi aleși locali din Prahova, este vorba de Adina Florina Dinescuși Alexandru Hurloiu, consilieri locali în comuna Drajna respectiv Băicoi au pierdut procesul intentat Agenției Naționale de Integritate care i-a declarat incompatibili.

Cei doi au atacat decizia ANI la Curtea de Apel Ploiești, la secția de contencios administrative, care a decis să respingă ca neîntemeiate acțiunile. În ambele cazuri deciziile nu sunt definitive, astfel că cei doi consilieri locali mai au o șansă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în cazul în care vor face contestație.

 Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local, Dinescu Adina a participat la deliberarea şi adoptarea hotărârii Consiliului Local al Comunei Drajna din data de 09 iulie 2010, prin care a fost alocată din bugetul local suma de 200.000 Lei pentru Proiectul „Constituirea GAL Drumul Fructelor". În cadrul proiectului menţionat, DINESCU ADINA deţine funcţia de manager. În ceea ce-l privește pe Hurloiu, ANI a constatat existența stării de incompatibilitate pentru că acesta a ocupat simultat funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Băicoi cu cea de coordonator în cadrul Sucursalei Băicoi a S.C. Hidro Prahova S.A.