post conducere rasp ploiesti concurs

Procedura a demarat în luna decembrie, iar vineri a fost termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură. Toate cele șase dosare de candidatură, printre care se numără și cel al fostului șef al RASP, Vasile Nacu, au fost admise, însă între timp a apărut o problemă. Doi dintre membrii Consiliului de Administrație și-au dat demisia și, prin urmare, următoarea etapă a concursului pentru funcția de director al RASP va avea loc după completarea CA-ului.

Încurcate sunt căile Domnului, iar la RASP Ploiești lucrurile s-au complicat de la o zi la alta. La finele anului trecut, directorul interimar Marian Iordache și-a dat demisia, la cateva zile după ce a fost numit în funcție și după ce a demarat procedura pentru organizarea concursului pentru funcția vacantă.

La termenul limită, mai exact pe 8 ianuarie, la RASP Ploiești au fost depuse șase dosare de candidatură pentru funcția de director. S-au înscris în cursă Viorel Marian Manea, Marius Gheorghe Oprea, Nicolae Cristian Ionescu (ex-director adjunct al SGU Ploiești), Dan Valentin Marcu, Vasile Nacu (ex-director al RASP Ploiești), Eduard Adrian Focșeneanu.

Toate cele șase dosare au fost declarate admise. Numai că, surpriză. În aceeași zi, doi membri ai CA-ului, Marian Iordache, fost director interimar al RASP, și Marius Măselușă și-au dat demisia din Consiliul de Administrație, care are atribuții în organizarea examenului pentru funcția de director al RASP.

Practic, următoarea etapă a concursului va avea loc numai după completarea Consiliului de Administrație al RASP Ploiești.

Până la finalizarea concursului, Consiliul de Administrație a dispus ca funcția de director interimar să fie preluată de Vasile Ionescu, directorul tehnic al RASP, iar în lipsa acestuia atribuțiile să fie preluate de șef Birou Salubritate, Florentin Ilie.

 

 

 

Articole asemănătoare
Mai multe articole
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

O ploieșteancă a plecat din multinaționale pentru a picta tricouri. Povestea succesului ”sofistikat”

  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Marius Nica

Stradă din Ploiești transformată în ”rezervație” naturală: ”Avem țânțari, broaște, șerpi. șobolani. Urmează hipopotamii?” VIDEO

  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Marius Nica

Un șofer tupeist a blocat traficul pe o stradă din Ploiești. Călătorii i-au împins împins mașina să treacă autobuzul