Programul guvernamental lapte și corn va fi întrerupt în Prahova până pe data de 15 Ianuarie. Anunțul a fost făcut de Bogdan Toader, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Prahova.

 

Până la această dată, instalația procesatorului de lapte va fi în revizie, au anunțat autorităților. ,,Licitația organizată la Prahova a fost pentru pachetul lapte și corn. Prin urmare nu poate să fie furnizat numai cornul,, a susținut vicepreședintele CJ, Bogdan Toader. 
Astăzi, în prima zi de școală din 2016, programul lapte și corn nu a funcționat. 
Întrebare pentru autoritățile județene: în cele cele trei săptămâni ale vacanței de iarnă procesatorul nu își putea verifica instalațiile?

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...