soseaua vestului ploiesti

Iarna și-a intrat în drepturi. La Ploiești, chiar dacă a nins slab, pe carosabil s-a depus un strat subțire de zăpadă, de 1 - 2 centrimetri.Traficul se desfășoară pe o singură bandă pe fiecare sens de mers, din cauza lucrărilor la linia de tramvai 102, dar și a stratului de zăpadă depus pe carosabil.

Iarna a luat prin surprindere autoritățile. Cel puțin aceasta este scuza în fiecare an a celor responsabili cu deszăpezirea. Azi-noapte s-a intervenit cu sărărițele pentru eliminarea poleiului, însă gerul de afară a făcut ca totul să devină un adevărat patinoar. În această dimineață, din cauza traficului, pe Șoseaua Vestului, carosabilul era acoperit cu zăpadă amestecată cu material antiderapant. De la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Deltei până la intersecția Nord, chiar dacă această porțiune nu este afectată de lucrările la tramvai, se circulă tot pe o singură bandă de mers, pe fiecare sens. Celelalte două benzi sunt acoperite cu zăpadă.

 

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Duminică, 21 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Patru accidente în Prahova în decurs de câteva ore

Seria accidentelor a continuat și duminică. În decurs de câteva ore cinci persoane au necesitat asistență medicală în urma unor accidente rutiere. Primul accident a avut loc la intersecția străzilor Rudului...