alegeri psd prahova contestatii

Contestațiile au fost depuse la Biroul Electoral Central pe motiv că procesele verbale care au ajuns la reprezentanții PSD și ALDE aveau modificări.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că în mare este vorba despre procese verbale care conțin modificări. Procesele verbale care au intrat în posesia membrilor ALDE și PSD au fost modificate ulterior și apar alte cifre, a susținut Bogdan Toader, dând exemplu situația de la Urlați.

La Poienarii Burchii contestația însă vizează un alt aspect. Un candidat independent la Consiliul Local a pierdut alegerile cu o diferență de numai un vot. Chiar dacă nu are legătură cu PSD Prahova, președintele formațiunii politice a susținut că este normal să se afle adevărul. Aici, mandatele de consilier local au fost câștigate de PNL (7), PSD (4) și UNPR (2), candidatul independent Niculae Negrei nereușind să obțină un mandat de ales local.

 

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Politic
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la...