sectie trotuar neasfaltat

La secția de vot 131, de pe Șoseaua Vestului, din Ploiești, alegătorii prezenți la primele ore la urne au avut o surpriză neplăcută.

Secția de votare nr. 131 din Ploiești este situată pe tronsonul liniei de tramvai 102. Dacă reabilitarea liniilor de tramvai a fost făcută, nu același lucru se poate spune despre trotuare. Alegătorii care au mers la primele ore la Secția de votare nr. 131 au fost nevoiți să meargă printre bolovani și pietriș. Noroc că nu a plouat, ne-a spus un alegător supărat, care a pus mâna pe telefon și și-a sunat soția că nu cumva să vină la secția de votare încălțată cu pantofi cu toc.

Cum nu se poate vorbi de asfaltarea trotuarului, un membru al secției de votare a avut însă o inițiativă lăudabilă. La intrarea spre sediul secției a amplasat tricolorul, astfel încât oamenii să se poată orieta mai repede ca să ajungă la urne.

alegeri ploiesti

alegeri trotuar sectie votare 131 ploiesti

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...