psro ploiestiPSRO propune modernizarea celor patru mari intrări ale orașului: Găgeni, Ștrandului, Ghe. Grigore Cantacuzino și Bulevardul București.

Lărgirea cu o bandă a ștrangulării la Podul Înalt, pe strada Gh. Grigore Cantacuzino pentru fluidizarea traficului. Pentru aceasta încheiem parteneriate public-private și atragem fonduri europene.

La cele patru intrări ale orașului realizăm o schimbare a infrastructurii: patul șoselei, care în momentul de față este fragil; mărim numărul de benzi de circulație cu încă o bandă pe o parte și pe alta; creăm piste de biciclete corect realizate, sensuri giratorii moderne pentru fluidizarea și dirijarea traficului.

În Bulevardul București deschidem pasajele subterane, le amenajăm corespunzător  și asigurăm paza cu Poliția Locală. Cu ajutorul tinerilor talentați, realizăm un design corespunător separatoarelor din zona Bariera București.

Proiecte și oameni noi în politică.

Votați echipa PSRO! Prin oameni facem diferența! (P.E.)

 

Articole asemănătoare
Social
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Aer irespirabil în zona de sud a Ploieștiului

Un cititor a reclamat pe adresa redacției un miros puternic de cauciuc ars și un fum gros provenind din zona fostei rafinării Astra Română.  ”Aseară, în zona de sud din Ploiești, nu puteai respira. Am...