lista candidati prahova

Biroul Electoral Central a publicat lista candidaților din Prahova. Surprinzător, mai multe localități din Prahova au câte doi candidați. La polul opus sunt comune cu 11 candidați.

Pe primul loc în topul localităților cu cei mai mulți candidați este municipiul Ploiești. Aici, 13 persoane, nouă bărbați și patru femei, se bat pentru fotoliul de primar. Ploieștiul este urmat, la diferență mică de comuna Măneciu, unde s-au înscris în cursa electorală 11 candidați. În alte patru localități din Prahova sunt opt candidați. Este vorba de Scorțeni, Bărcănești, Brazi și Câmpina. La polul opus sunt câteva localități în care competiția la urne se va duce între doi candidați, respectiv un candidat al PNL și unul al PSD. Este cazul localităților Vadu Săpat, Sălciile și Olari. Concurență mică este și la Plopu, Mănești, Lapoș, Gherghița, Drăgănești, Drajna, Cărbunești, Fulga, Jugureni, Surani, Predealu Sărani, Valea Doftanei și Aluniș, în care s-au înregistrat numai trei candidați. În total, în Prahova s-au înscris în cursa electorală 519 candidați la funcția de primar.

Pentru funcţia de consilier judeţean candidează 394 de persoane.

Iată lista candidaților care s-au înscris în cursa electorală:

 

Articole asemănătoare
Mai multe articole
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

Un ploieștean a absolvit Facutatea de Educație Fizică, dar a preferat să se ocupe de afacerea familiei

  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Marius Nica

Stradă din Ploiești transformată în ”rezervație” naturală: ”Avem țânțari, broaște, șerpi. șobolani. Urmează hipopotamii?” VIDEO

  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Marius Nica

Un șofer tupeist a blocat traficul pe o stradă din Ploiești. Călătorii i-au împins împins mașina să treacă autobuzul