tariceanu strejnic

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, a fost prezent astăzi, la Aerodromul de la Strejnic, unde a avut loc un miting aviatic.

Tăriceanu, mare pasionat de avioane ușoare, pe care de altfel le și pilotează, a venit la show-ul aviatic însoțit de deputatul Grațiela Gavrilescu, candidatul ALDE la funcția de primar al Ploieștiului. Prezența celor doi a fost remarcată imediat.

Președintele Senatului s-a întâlnit inclusiv cu pilotul care, astăzi, a făcut o surpriză specială participanților la mitingul aviatic. Pilotul a arborat în aer, un steag de dimensiuni gigant, de 500 de metri pătrați, confecționat dintr-un material special, care a fost catalogat ca fiind „cel mai mare steag din Europa”. (P.E.)

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Național
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Mircea Sandu a fost pus sub acuzare de DIICOT

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a fost pus sub urmărire penală de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat,...