vot

Biroul Electoral Judeţean Prahova a tras la sorţi ordinea în care vor apărea candidaţii pe buletinul de vot la alegerile locale din iunie.

Potrivit legii, au prioritate partidele parlamentare, care vor ocupa primele poziţii pe buletinul de vot, scrie phonline.ro. Astfel, ordinea candidatilor atat pentru Primarii, Consiliile Locale cat si pentru Consiliul Judetean este dupa cum urmeaza:

1. ALDE

2. PSD

3. Pro Europa

4. PNL

5. UNPR

Aceasta este ordinea primilor candidaţi care vor fi trecuţi pe buletinele de vot în toate circumscripţiile electorale din judeţul Prahova. După acest prim pas, urmează ca celelalte birouri electorale de circumscripţie din judeţ să tragă la sorţi următoarele locuri pe buletinele de vot, unde se vor regăsi, în ordine partidele neparlamentare, şi apoi candidaţii independenţi.

sursa: jurnalulph.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Politic
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Sorin Cîmpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar și ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a demisionat din Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). El a făcut declarația la emisiunea 24 de minute, de la...