Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria ploiesti sediu

Deputații PND, Gabriela Lola Anghel și Răzvan Tănase, nu pot candida la alegerile locale din 5 iunie pentru funcția de consilier județean.

 

Biroul Electoral Prahova a respins candidaturile a 12 membri ai PND, printre care și ale celor doi parlamentari, pe motiv că nu au depus copie după actul de identitate, nu au avut declarație de acceptare a candidaturii și nici declarațiile de avere și integritate.

Astfel, candidatura deputatului Răzvan Tănase la consiliul județean a fost respinsă pe motiv că declarația de candidatură nu a fost datată, iar declarația de avere și copii ale altor documente necesare au fost depuse într-un singur exemplar original, în loc de două.

 

Practic, din cele 17 candidaturi depuse de PND la Consiliul Județean Prahova numai cinci au fost acceptate. Restul ne se va regăsit pe buletinul de vot la alegerile locale din 5 iunie.

FOTO Document Decizia BEJ Prahova privind candidaturile PND la CJ Prahova

decizie bej

 

Politic
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Consilier nou la CJ Prahova din partea PNL

Liberalii vor avea un nou consilier judeţean. Este vorba despre Adrian Gâlcă. Noul ales judeţean va fi validat în şedinţa de mâine a Consiliului Judeţean Prahova. Propunerea din partea PNL vine după ce...

Opinii Voxpublica
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Mi-a scris primarul Adrian Dobre

Sigur, formula de adresare era puțin mai generală -„Distinși concetățeni.”-  O iau însă la modul personal, întrucât concetățean sunt fără niciun dubiu, iar – distins – nutresc speranța că atât primarul,...