deputat razvan tanase candidat pe lista cj din partea pnd

Deputatul Răzvan Tănase candidează pe listele PND la Consiliul Județean Prahova.

Ales deputat în circumscripţia electorală nr.31 Prahova, colegiul uninominal nr.6, pe listele formațiunii politice a lui Dan Diaconescu, parlamentarul s-a declarat în mai multe rânduri independent

Până în iunie 2013, deputatul Răzvan Tănase a figurat pe listele PP-DD. Ulterior, în perioada iunie - octombrie 2013 a fost independent. S-a înscris în UNPR în octombrie 2013, unde a figurat ca membru până în noiembrie 2014, dată la care și-a declarat din nou opțiunea de a fi independent.

Biroul Electoral Județean Prahova a validat listele de candidaturi la Consiliul Județean Prahova ale PND, iar la numărul 5 figurează numele deputatului Răzvan Tănase.

Deputatul Răzvan Tănase este cel de-al doilea parlamentar de pe listele PND pentru Consiliul Județean. Pe aceeași listă figurează și deputatul Gabriela Lola Anghel, care candidează și la funcția de primar al municipiului Ploiești.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei accidente, 14 răniți, o singură zi

Trei accidente rutiere s-au produs duminică în Prahova în urma cărora 14 persoane, printre care și minori, au ajuns la spital.  Primul accident grav s-a produs pe DN1, la intrarea în stațiunea Sinaia,...