Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 social democratii s au luptat cu o usa

Social-democrații ploieșteni s-au prezentat la Biroul Electoral Municipal pentru depunerea candidaturilor, dar au găsit ușa închisă.

 

Timp de câteva zeci de minute, social-democrații, în frunte cu senatorul PSD Augustin Mitu, s-au chinuit să deschidă ușa de la intrarea H a Palatului Administrativ, pentru a urca la Biroul Electoral Municipal. Inițial, toată lumea a interpretat politic incidentul. Iar acuzele au vizat contracandidații.

Inițiativa de deschidere a ușii a fost coordonată de senatorul Augustin Mitu care a solicitat sprijinul celor aflați în interiorul clădirii, respectiv a angajaților de la pază, dar și a membrilor Biroului Electoral Municipal, reprezentanți ai formațiunilor politice PSD și ALDE. 

 

„Am fost sabotați”, a susținut și consilierul local George Botez, în glumă.

După încercări nereușite, spiritele s-au încins, însă totul a revenit la normal în momentul în care un angajat de la Pază a reușit să deschidă ușa de la intrarea H. „Victorie! Am câștigat”, a strigat consilierul local George Botez.

PSD a depus lista completă pentru Consiliul Local Ploiești și, tot astăzi, a fost depus și dosarul de candidatură la funcția de primar al Ploieștiului, al lui Cristian Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar al municipiului.

Social-democrații au susținut că au întârziat să se prezinte la Biroul Electoral Municipal pe motiv că pe ultima sută de metri a fost nevoie de completarea unor documente.

candidaturi psd ploiesti