gabriel chivaranEvenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Vălenii de Munte, în prezența co-președinților PNL Prahova, deputatul George Ionescu și senatorul Iulian Dumitrescu.

Canditatul PNL la Primăria Vălenii de Munte este cunoscutul om de afaceri Gabriel Chivăran. Acesta a anunțat că s-a înscris în cursa electorală pentru a schimba fața orașului Vălenii de Munte. Chivăran a atacat actuala administrație locală susținând că fondurile din buget au fost alocate pe „panseluțe, borduri și pavele”.

Chivăran și-a prezentat și echipa de consilieri locali, pe listă figurând și Alessandro Pietta, cunoscutul om de afaceri italian, care de altfel deține și funcția de președinte al organizației locale PNL Vălenii de Munte.

Îmbunătățirea infrastructurii, atragerea și stimularea investițiilor în scopul absorbției locurilor de muncă neocupate și creșterea resurselor financiare, sunt doar câteva dintre proiectele prioritare pe care Chivăran și-a propus să le implementeze dacă va ajunge edilul localității. Acesta a anunțat că prioritară este și realizarea unei centuri ocolitoare a orașului, astfel încât să fie fluidizat traficul rutier în localitate.

 

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...