sju2.jpg

Imaginile din acest material au fost surprinse de un ploieştean, care de 14 ore aşteaptă să afle de ce o rudă a intrat în comă. Omul s-a îngrozit când a observat ce mizerie este la secţia de terapie intensivă.

Terapia intensivă este poate secţia care ar trebui să fie cea mai curată dintre toate. Evident, orice secţie din spital trebuie să arate impecabil, dar terapia intensivă şi secţiile de chirurgie necesită atenţie specială, tocmai din cauza riscurilor majore la care sunt supuşi pacienţii.

S-au schimbat manageri, s-au declanşat anchete, s-au făcut arestări, s-au primit promisiuni... Cam ce ar trebui să se întâmple pentru ca acest spital să fie măcar măturat? Întelegem că incompetenţa nu ne permite să avem un spital nou, manageriat cu simţul răspunderii, dar o nenorocită de mătură s-ar putea da... măcar la terapie intensivă. Sau cerem prea mult? Este suficient să priviţi stratul gros de jeg (ne scuzaţi) din dreptul uşii şi să-l asociaţi cu grosimea stratului de nesimţire.

sju1.jpg

sju2.jpg

 

Articole asemănătoare
Social
  • Luni, 19 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Imaginea nesimțirii la Sala Sporturilor din Ploiești

Un ploieștean a postat pe Facebook imagini cu un ”covor” de coji de semințe așternut de nesimțiți la intrarea în Sala Sporturilor Olimpia, ”asortat” cu alte deșeuri. Pungi de plastic, doze de bere,...